В новините
 
28.03.2024 15:30
Търсене
 
 
13.07.2009
Открити наркотични вещества, при опит за вкарването им в сградата на бургаския затвор.
На 12.07.т.г. около 10.25 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от дежурния на бургаския затвор за открити наркотични вещества, при опит за вкарването им в сградата на бургаския затвор. Констатирано е, че 29 годишния С.С. от Бургас е предал чанта с лични вещи за лишения от свобода - В.Б., 28 годишен от Бургас. Дежурният надзирател е проверил вещите, като в сух парфюм стик рол-он с височина около 7 см., е открил найлоново опаковка с 97 бели хапчета, реагирали при извършения полеви тест на амфетамин. При извършването на последващи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» и процесуални действия е установено, че 29 годишния Д.И. от Бургас, криминално проявен, също е съпричастен към извършеното престъпление. При извършеното претърсване в дома на Д.И. е намерен и иззет самозалепващ плик със зелена тревна маса, реагирала при направения полеви тест на канабис. С.С. и Д.И. са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.
11.05.2009
Международен пролетен панаир, Пловдив
Международен панаир на потребителски стоки и технологии Международният пролетен панаир е най-престижният български форум за изява на предприемачите, производители и търговци на потребителски стоки и технологии. Международният панаир на потребителски стоки и технологии е предпочитано пазарно събитие, заради съчетанието на многогодишната традиция с новите възможности, които създава. На Пролетния панаир реномирани български и чуждестранни компании от страната и чужбина демонстрират последните си новости. Те представят пълната гама потребителски стоки, машини и технологии за тяхното производство: Хранителни продукти и технологии, машини за хранително-вкусовата промишленост; Опаковъчна промишленост; Мебели; Строителни материали, инструменти; Домакинска техника; Оборудване за хотели и ресторанти; Текстил и мода; Парфюмерия и козметика.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |