В новините
 
27.08.2006 08:59   Новината е видяна 2791 пъти
Анджелина Джоли се крие от баща си на рожден ден
Вече четвърта година Анджелина няма нормални отношения с родния си баща Джон Войт. На скоро актрисата предпочела да изчака отвън, вместо да се засече лице в лице с него на рождения ден на техен общ приятел.

Анджелина и Джон се скараха малко след излизането на култовия Томб Райдър, който превърна Анджи от актриса в секс икона. В едно свое интервю г-н Войт беше казал по адрес на дъщеря си, че тя има психични проблеми.

Това, разбира се, вбеси най-сексапилната жена на света и тя прекрати всякакви отношения с баща си. Дори Брад не успя да я убеди да се сдобрят, за да може да поиска ръката й според традициите.


Преди няколко дни, на рождения ден на Скот Кейн, колега на Брад от „Бандата на Оушън“, Анджелина и Брад стояли половин час в колата си пред къщата, докато се уверят, че Джон Войт си е тръгнал.


Наскоро стана ясно, че Анджелина е взела разрешително за пилот и е купила за себе си и за вече многобройното си семейство най-големия възможен самолет, който може да се управлява от любител-пилот




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |