В новините
 
09.09.2008 09:16   Новината е видяна 6932 пъти
Три катастрофи в областта за изминалото денонощие
 На 08.09.т.г. около 20.20 ч. на пътя Айтос - с. Караново, на около три километра след Айтос, поради движение с несъобразена с пътния релеф скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки сев крайпътно дърво, л.а. «Мерцедес С 180», с бургаска регистрация, собственост на 18 годишния К.Д. от Бургас. При пристигане на оперативната група на мястото на инцидента е установено, че местопроизшествието е напуснато от водача и неговия спътник. В резултат на бързите оперативни мероприятия и при извършения оглед в автомобила е открита лична карта на 21 годишния К.Й. от с. Трояново. Той самия заедно с брат си - Е.С., 28 годишен от Бургас, са постъпили за оказване на медицинска помощ в «Спешния център» в Бургас. След преглед, момчетата са освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

      На 08.09.т.г. около 04.30 ч. на бул. «Стефан Стамболов» до х-л «Космос» в Бургас, самостоятелно катастрофира л.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от руския гражданин - А.М., 22 годишен от Москва. При изпробване с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, същия е отчел 2.71 пормила. Водачът на автомобила е отказал кръвна проба. Задържан е във Второ РПУ Бургас за 24 часа на основание на чл. 343 Б от НК. Работата по случая продължава.

      На 08.09.т.г. около 16.15 ч. на пътя Царево - с. Резово, на около 2 км. след с. Синеморец, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътя и самозапалвайки се, джип «Гранд чероки», със софийска регистрация, управляван от 34 год. В.Т. от Сливен. С джипа са се придвижвали и : 21 годишната Б.К. от Сливен и 22 год. Д.П. от София. От ПТП са пострадали : водачът на джипа, който с фрактура на гръбначния стълб, е настанен за лечение в бургаската болница и неговата спътничка - Б.К., която е получила контузия на лумбалната област, но е без опасност за живота. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |