В новините
 
25.11.2008 15:15   Новината е видяна 5666 пъти
ING Животозастраховане стартира допълнителна защита за своите клиенти

От 24 ноември 2008 г. ING Животозастраховане започва да предлага на своите клиенти изключителен набор от здравни покрития като допълнение към всички класове застраховки Живот. Допълнителните покрития на ING адаптират застрахователния план към специфичните рискове, които съпровождат ежедневието и предоставят финансова помощ в случай на тежки заболявания, хирургическа намеса или болничен престой. Клиентите на компанията могат да получат покритията при сключване на който и да е вид нова застраховка Живот или да ги добавят към вече сключена такава. Продуктите са съобразени с различни нужди. Допълнителното покритие за тежки заболявания осигурява застрахователно плащане при диагностициране на която и да е от общо 16 сериозни болести, сред които рак, инфаркт, инсулт, болести като Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза, случаи на загуба на слух или на зрение, парализа, изгаряния, трансплантация на органи и други. С клаузата за хирургическо лечение човек може да покрие разходите си за хирургическа операция или пък да заплати болничния си престой ако избере покритие за болничен престой. 

„Застраховката Живот има за цел да даде сигурност на ползващите лица и да гарантира финансова стабилност при настъпване на покрития риск. Допълнителните здравни възможностти надграждат в качествено отношение животозастрахователните продукти. Новите продукти дават сигурност, че при настъпване на определени, свързани със здравето неблагоприятни събития, ползващото лице, което може да бъде застраховащия или негов близък, ще разполага с достатачно финансови средства, за да посрещне неблагоприятните обстоятелства. Това прави нашите клиенти по-уверени днес и по-сигурни в своето бъдеще утре.”, каза Николай Стойков, Управител на ING Животозастраховане. 

Новите здравни покрития предлагат допълнителна защита не само за застрахованото лице, но и за неговото семейство. Съзастраховани лица по допълнителните покрития за хирургическа намеса и за болничен престой могат да бъдат децата на застраховащия на възраст между 1 и 17 години. В зависимост от своите желания и възможности, човек може да избере предпочитан от него размер на защита. Премията за допълнителните покрития се заплаща заедно с премията за основното застрахователно покритие. И трите допълнителни покрития се предоставят на застраховани лица на възраст между 18 и 55 години.  При злополука покритието е в сила за територията на България и за всяка друга страна от Европейския съюз.

Освен поотделно допълнителните здравни покрития на ING Животозастраховане могат да се ползват и в пакет.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |