В новините
 
02.12.2008 16:20   Новината е видяна 5639 пъти
Из крими хрониката на Бургас

На 30.11.2008 г. около 16.00 ч. при обход на района в близост до СО МАТ – Бургас, полицейски екип е забелязал паркиран лек автомобил “Фолксваген Голф”. При проверка на намиращия се в автомобила П.Ж. (25г.) у лицето е намерено и иззето пакетче от бяла хартия с бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. У второто лице в автомобила - 20-годишния Д.Р. са намерени и иззети пет пакетчета от гланцирана хартия с бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамини. Двамата са задържани за 24 часа. По случая работи Второ РУ на МВР –  Бургас.

На 30.11.2008 г. около 22.30 ч. при обход на район в комплекс “Бр. Миладинови" полицейски екип е извършил проверка на четири лица. У едното от тях – 32-годишния С.Н. от Бургас е открито прозрачно целофаново пликче с бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест тест е реагирало  на амфетамин.  С.Н. е задържан за 24 часа. По случая работи Второ РУ на МВР –  Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |