В новините
 
27.05.2009 07:03   Новината е видяна 4814 пъти
Мистична промоция ще провокира почитателите на изисканата бира

Търсенето на съвършенството започва в Stella Artois®  Клуб “Златен Стандарт” „Мистична” промоция ще провокира почитателите на изисканата бира в цялата страна 

И през лято 2009 Stella Artois® е приготвила за своите почитатели приятни и изненадващи преживявания. От края на месец май до края на месец август ценителите на изисканата бира и пълноценните преживявания ще имат шанса да се насладят на любимата си бира в заведения от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” в цялата страна и да спечелят изтънчени подаръци. 

Под надслова „В търсене на съвършенството” през летните месеци ще се проведе „мистична” Stella Artois® промоция. Във всички обекти от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” тайнствени момичета, обгърнати в златни наметала, ще раздават промоционални карти с гарантирани награди на всички ценители, избрали изтънчения вкус на Stella Artois®. „Мистериозните” посетителки ще изненадват любителите на качественото пиво във времето между 20,00 до 22,00 ч. 

Промоцията на Stella Artois® ще се проведе в заведенията от Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт” в София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Варна, Бургас и Добрич. Турът стартира в София в края на май и ще продължи поетапно в останалите градове в страната. Последният град е Бургас, където промоцията ще приключи на 22 август. Заведенията, в които изтънчените почитатели на бирата имат шанса да спечелят незабравими подаръци от Stella Artois®, можете да видите на сайта www.stella-artois.bg. 

Промоцията на Stella Artois e част от програмата за съвършенство на марката Stella Artois® Клуб „Златен Стандарт”, която стартира през 2008 г. Основната й цел е утвърждаването и популяризирането на седемвековния ритуал по наливане и сервиране на Stella Artois® – запазена марка на най-продаваната белгийска бира Stella Artois. Клубът от заведения Stella Artois® „Златен стандарт” е израз на убеждението, че перфектното изживяване с бирата със звездно име (на латински „stella” означава „звезда”) може да бъде изпитано в пълна степен при спазване на най-високите стандарти на качество и обслужване. Затова Stella Artois®, чието мото е „Съвършенството има цена”, привлича в своя клуб „Златен Стандарт” най-добрите заведения, които спазват 9-те стъпки за правилно наливане и поднасяне на напитката, които са гаранция за максимална наслада. 

Stella Artois® е най-продаваната белгийска марка бира. В България тя е част от портфолиото на Каменица АД, част от водещия пивовар в света Anheuser Busch InBev, и за първи път е представена на българския пазар през 1999 г. По цял свят  марката популяризира културата за правилно наливане и сервиране на бира, като по този начин консумацията й се превръща в истински незабравимо изживяване.

Ритуалът от деветте стъпки по правилно наливане и поднасяне на Stella Artois® е част от седемвековната история на марката и в най-голяма степен символизира нейното мото - „Съвършенството има цена”. 
 




Ключови думи: Stella Artois, бира, пивовар,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |