В новините
 
19.06.2009 15:25   Новината е видяна 4171 пъти
На тезгяха - НДСВ:„КУПУВАМЕ ИДЕИ, НЕ ГЛАСОВЕ”

      НДСВ Бургас стартира Жълто турне в общинските центрове на областта. Водачът на листата Трифон Грудев ( със страхотна вратовръзка - в средата) представи инициативата и акцентите в мероприятията. „Мнозина купуват гласове в деня на изборите, ние също ще излезем на пазара. Само че ние искаме да купим вашите идеи, защото сме сигурни, че те си заслужават.” Във всички общински центрове ще бъде поставена урна за предложения и идеи, касаещи развитието на съответната община. За победителят ще има специална награда, която засега е тайна, но от НДСВ  обещават, че всички ще бъдет изненадани.

      Бургаските журналисти ще станат жури и ще изберат най-успешния проект за всяка община. Народните представители от НДСВ гарантират, че ще реализират тази идея.

      От НДСВ не искат да правят скучни беседи и презентации, да дават интервюта и да изнасят лекции. “Нашата основна цел е да разберем какво мислят хората, какво искат и как виждат бъдещето си. Всеки глас е важен и НДСВ прави възможно той да бъде чут. Ние не обещаваме да решим с магическа пръчка всичко за миг. Но поемаме ангажимент да съберем всички идеи, проекти и предложения”, споделиха от НДСВ. Събраните предложения ще бъдат включени в нарочен регистър по общини и ежемесечно ще се съобщава за постигнатия напредък.

      С инициативата си НДСВ продължава традицията на приемните, от които са произлезли много промени в законодателството внесени от народните представители на жълтата партия.

      По време на жълтото турне жителите на общината ще имат възможност да разговарят с кандидатите на НДСВ в специално „Жълто кафене”, а за всички младежи се организира „Жълта дискотека” с дрес код „Зелено”. Входът за всички е безплатен, а облечените в зелено ще получат зелена напитка. 

      Жълтото турне стартира в неделя от Приморско.

      По – късно през деня Трифон Грудев, Ангел Тюркеджиев и Ненчо Драгнев се срещнаха с представители на Бургаската адвокатска колегия. С тях бяха обсъдени промени в процедурите и правилата за номиниране на кандидати за постове в съдебната система.




Ключови думи: НДСВ, инициатива, идеи, предложения, община, представители,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |