В новините
 
12.08.2009 12:15   Новината е видяна 3689 пъти
Характерни престъпления - другото име на кражбата
За времето  от 19.35 ч. на 10.08. до 09.15 ч. на 11.08.2009г в  Несебър неизвестно лице, чрез подбран  или подправен ключ, проникнало в  офис на фирма на ул. “Иван Вазов” и извършило кражба на 850 евро и 400 лв., оставени в чекмедже на дървено шкафче. По случая е образувано досъдебно производство. 

На 11.08.2009 г. в 15.10ч. в РПУ – Карнобат е получено съобщение, че неизвестно лице влязло в магазин на ул. “Кирил и Методий” под предлог, че възнамерява да закупи климатик и успяло да отнеме чрез издърпване златното колие на продавачката. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10.08.2009 г. в 18.00ч. в оперативната дежурна част на Първо  РПУ – Бургас е получено съобщение  от 54-годишна жена, че е станала  жертва на престъпление.  Малко по-рано на ул. “Александровска” неизвестно лице съборило част от списанията, изложени на павилиона за вестници в който работи тъжителката. Жената излязла навън и в същото време второ лице извършило кражба на два телефона “Нокия” и оборота на обекта – около 80 лв. Работата по случая продължава от Първо РПУ – Бургас.  

На 11.08.2009 г. около 12.30 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Поморие е получено съобщение за извършена кражба на подвижен твърд таван от лек автомобил марка “БМВ Е36” -  кабрио. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Солна”. При извършения оглед е установено, че в неизвестно лице е проникнало в колата чрез повреждане на ключалката на  дясна врата. Работата по случая продължава РПУ – Поморие. 

На 10.08.2009г. около 18.00 ч. в Първо РПУ – Бургас е получено съобщение от 27-годишен  мъж, че около 14.54 ч. на същата дата е  паркирал личния си автомобил “Нисан Кашкай” на бул. “Демокрация”. Десет минути по-късно, тъжителят се върнал до автомобила  и констатирал липсата на оставената на седалка в купето мъжка чанта с  лични  и служебни документи и около 2700 евро. Работата по случая продължава Първо РПУ – Бургас.

На 11.08.2009 г. в 16.30 ч. в оперативната дежурна част на Второ РПУ – Бургас е получено съобщение от гражданин, че в двора  на НОИ в комплекс “Братя Миладинови”  е намерил фрагменти от антична  керамика. При извършения оглед е установено, че в близост до оградата на НОИ на ул. “Стефан Стамболов” са оставени 12 пластмасови касетки, пълни с фрагменти от амфори и амфориск. Образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 216 ал.1 от НК. Работата по изясняване на случая продължава Второ РПУ – Бургас. 




Ключови думи: неизвестно, проникнало, извършило, кражба, оставени, случая, образувано, досъдебно, лице, оперативната, дежурна, част, Първо, Бургас, съобщение, Работата продължава, Бургас, автомобил, извършен оглед, установено, Второ, фрагменти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |