В новините
 
20.06.2005 15:10   Новината е видяна 3771 пъти
Малина Бакалова: Производството в Бургас трябва да бъде тил на туризма
Производството в Бургаска област трябва да бъде тил на туризма. Това заяви кандидат-депутатът от Новото време Малина Бакалова на среща с представители на Търговско индустриалната камара и бизнессредите. Шефката на “Слънчев бряг” АД подкрепи тезата, че са нужни закони, които да създадат условия за преструктуриране на икономиката в областта. Бакалова подчерта пред работодателите необходимостта от обвързване на работните места с кадровия потенциал.
На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители Момчил Момчилов, Мирослава Шопова, Иван Сивов и Натали Момчилова.

Новото време е внесло общо 71 закона, от които 38 приети, информира председателят на общинския съвет на нововремци в Бургас и допълни, че това е доказателство, че Новото време работи.
Един от отличниците в 39-то народно събрание е водачът на листата на таралежите Мирослав Севлиевски, който е вносител на общо 38 законсопроекта, от които 15 приети, каза още Момчилов.

По инициатива на таралежите, парламентът прие закони, с които намали лицензионните и разрешителните режими, въведе се принципа на мълчаливото съгласие в работата на администрациите, намали се данък печалба с 15%, данъка върху дивидентите беше намален на 7%, признати бяха за разходи инвестициите в образованието и в разработването на нови технологии, припомниха кандидат-депутатите от Новото време.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |