В новините
 
12.07.2006 12:58   Новината е видяна 3905 пъти
„Нафтекс” и „Поморие” ще играят контрола в петък
В петък от 18 часа на стадион „Черноморец” отборите на „Нафтекс” и „Поморие” ще изиграят първата си контрола в подготовката за новия сезон. Младият тим на Поморие е съставен предимно от юноши старша възраст, като се очаква към тях да се присъединят още няколко опитни футболисти. От днес с отбора започнаха тренировки Цветан Канелов и Стоян Пасков, които преди години носиха зелено-белите фланелки на поморийския тим. Според наставника Иван Цветанов и двамата ще бъдат много полезни с опита си, да вдъхнат повече увереност и самочувствие на по-младите си съотборници.

От отбора на „Нафтекс” срещата ще пропуснат опитните Веселин Бранимиров и вратарят Свилен Симеонов. Треньорите не желаят да рискуват с пускането на двамата в игра, тъй като те се възстановяват от леки травми. Това ще даде възможност на Георги Василев да изпробва качествата на по-младите в състава. През следващата седмица ще бъде взето решение къде да се проведе подготвителният лагер на „Нафтекс” като с най-големи шансове е Трявна, а лагерът се предвижда да започне около 22 юли.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |