В новините
 
12.07.2006 13:43   Новината е видяна 3621 пъти
ГЕРБ Бургас намери дом на 22- годишната Елица и бебето й
ГЕРБ Бургас намери дом за 22- годишната Елица и нейният син – 3- месечния Митко, съобщиха от пресцентъра на организацията. Жилището се намира в к-с “Славейков” и ще бъде предоставено безвъзмездно на младата жена за 1 година. През този период регионалният лидер на сдружението Димитър Николов ще входира нова докладна записка, в която ще настоява да бъде отпуснато общинско жилище за изпадналото в беда семейство. Преди няколко месеца местният парламент отхвърли искането на Николов.
Ключовете за апартамента, който е в бл. 37, вх. 5, ет. 5 на к-с “Славейков” /северната страна на Учителския институт/, ще бъдат връчени на Елица утре /четвъртък- 13 юли/, в 11 ч. от областният координатор на ГЕРБ – Димитър Николов.
Жилището е двустайно, с обзавеждане. В него ще живее и майката на Елица, която в момента е без работа поради заболяване.
Елица е самотна майка. Семейството живее изключително трудно, като единствените месечни доходи са тези от майчинството на младата жена и пенсията на майка й, която е в размер на 80 лв.
Историята на семейството на Елица развълнува бургаската общественост през март т. г. Тогава бременната млада жена и майка й останаха без дом и известно време спяха на открито в к-с “Славейков”. Много жители от комплекса помогнаха на семейството с храна и дрехи. Бургазлия предостави до 15 юли къщата си в Средец, но срока за ползването й изтече и семейството отново остана без дом, което наложи ГЕРБ да намери спешно квартира.
От ГЕРБ призовават бургаската общественост да помогне за оцеляването на изпадналото в беда семейство и 3 – месечният Митко. Освен средства особено необходими са бебешка храна и дрешки за детето.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |