В новините
 
13.07.2006 15:28   Новината е видяна 4014 пъти
Двама слушатели на радио FM+ ще гледат концерт на AHA в Амсердам
Радио FM+ подготвя голяма музикална програма, която ще започне в началото на месец август, разкри в Бургас собственикът на първата частна радиостанция Петър Пунчев.
Както винаги FM+ ще остане вярно на своите фенове.
Наред с многото музикални награди, които ще бъдат раздадени по време на кампанията, двама слушатели ще имат уникалната възможност да гледат на живо концертът на група AHA в Амсердам-Холандия.

Аудиторията на FM+ ще бъде приятно изненадана и с концерт на Роби Уйлямс, който ще бъде излъчен на живо в ефира също през август.
С нова, напълно обновена програма стартира до края на тази седмица бургаското радио.

Концепцията е разработвана близо година от 100 специалисти на радио групата. Тя е направена на базата на национално изследване на пазара.
“Целта бе да обобщим информация за предпочитанията и нагласите на нашата аудитория. Разбрахме кои са нашите силни и слаби страни”, обясни Пунчев.
Проучването показало, че слушателите на радиото искат повече местни новини. Затова новият информационен продукт на FM+ ще бъде абсолютно конкурентен на останалите информационни радиостанции като Хоризонт, Дарик, Веселина и др., съобщи Пунчев.

Приоритет в новинарските емисии ще имат положителните новини. В ефира на радиото ще бъдат канени личности и представяни фирми, които са допринесли за развитието на Бургас и региона.
От медията залагат и на две нови рубрики “Трафик агенция” и “Метеоцентър”.
Слушателите ще получават максимално точна, бърза и актуална информация за пътната обстановка и времето.

“Радиото ще си остане музикално, нашият нов слоугън е “Животът е песен”. В ефира на FM+ ще звучат избрани музикални хитове от 80-те години до днес”, уточни Петър Пунчев.
Амбициозните собственици са инвестирали над 100 000 евро в техника и софтуер.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |