В новините
 
14.07.2006 10:59   Новината е видяна 3233 пъти
64 годишна жена измамена от мним банкер
В Първо РПУ Бургас е получено съобщение от 68 годишна бургазлийка, за това че след като изтеглила сумата от 3 000 лв. от банка «ДСК», в близост до подлеза на «Операта», я е спрял непознат мъж, който се представил за служител на банката. Той й обяснил, че част от изтеглените пари са фалшиви и се налага подмяната им. Мъжът отвел потърпевшата до «Общинска банка», където жената предала парите за смяна. След като взел парите непознатия тръгнал, като помолил потърпевшата да го изчака малко. След около 15 мин. жената осъзнала, че е станала жертва на измама и алармирала полицейските служители от Първо РПУ Бургас.
За пореден път ОДП Бургас предупреждава гражданите и гостите на Бургас за повишено внимание при срещи с лица, представящи се за служители от банки или други официални институции, твърдящи че изтеглените от банков клон или от банкомат пари са фалшиви. При подобни срещи е необходимо да се изисква легитимационен документ от непознатия.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |