В новините
 
14.07.2006 11:10   Новината е видяна 3792 пъти
Четири опита за контрабанда предотвратиха митническите инспектори в Лесово и Малко Търново
Четири опита за контрабанда на цигари и дрехи от Турция предотвратиха днес дежурните митнически инспектори в Лесово и Малко Търново. Задържани са недекларирани общо 16 200 къса цигари и 840 дамски блузи и тениски. Съставени са четири акта за митнически нарушения срещу трима български граждани и един неизвестен нарушител.
Цигарите с марки “LM” и “Monte Carlo”са иззети на митнически пункт Малко Търново при рутинни митнически проверки на влизащи по различно време в страната два пътнически микробуса и един лек автомобил. Съставени са актове по Закона за митниците на трима български граждани, които са укрили цигарите в ръчния си багаж и под седалките на превозните средства.
Недекларираните 840 дамски блузи и тениски са открити при щателна митническа проверка в Лесово на товарен автомобил с чуждестранна регистрация и ТИР карнет, за който е установено при проверката, че не е декларирал цялото количество превозвана стока.
Задържаните цигари и дрехи се отнемат в полза на държавата след приключване на административно-наказателните производства по случаите, съобщиха от бургаската митница.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |