В новините
 
14.07.2006 19:58   Новината е видяна 3284 пъти
„Обратна“ премиера разтърси пуритани
Куп гореща плът се изсипа в Лос Анджелис за премиерата на нов филм, разказващ за за съдбата на участнички в конкурс за красота.

Дотук историята звучи като поредното холивудско клише. Всъщност филмът, който е документална история, разказва за първия конкурс по красота в света,..но за травестити.

Голямата звезда в лентата, озаглавена „Трантазия“, е Касандра Кас. Професионалният травестит не печели конкурса за красота, но според критиците актьорската му игра е изключителна.

Общо 40 участнички спорят за титлата в Лас Вегас, като камерите не пропуксат нищо – от слагането на грима, проституцията, с която много от кандидат-миски изкарват парите си, до драмите около борбата за спечелването на титлата.

Идеята за филма се родила, след като изпълнителният продуцент Тод Смит се срещнал с мениджър на конкурса и договорили снимките.

Освен върху Касандра, снимачният екип се е съсредоточил върху персонажите на още пет „момичета“.

Филмът вече стана хит в Сан Франциско (градът с най-много гейове на глава от населението в САЩ), като се очаква да стане популярен и в Лос Анджелис.

Национална премиера на лентата няма да има, тъй като смелите „обратни“ кадри със сигурност няма да се харесат на консервативна Америка, която определя продукцията като порно.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |