В новините
 
17.07.2006 14:09   Новината е видяна 3300 пъти
„Черноморец” доволни от условията за подготовка в Сливен
Втори ден отборът на Черноморец тренира на своя втори подготвителен лагер в град Сливен. Домакин на тима е хотелски комплекс в полите на Карандила. Футболистите и спортно-техническия щаб изразиха своето възхищение от обслужването и добрите условия, както за тренировки, така и за свободното време.

В отбора няма проблеми с контузени състезатели, ако се изключи продължаващата контузия на талантливия младежки национал Георги Сърмов. Желаният и от шампиона „Левски” халф се оплаква от болки в адукторите, което му пречат да тренира пълноценно. Поради тази причина по-късно днес Сърмов ще пътува до столицата, където ще бъде прегледан от лекаря на националния отбор по футбол д-р Михаил Илиев. Целта е във възможно най-кратки срокове Сърмов да бъде възстановен и да започне нормални тренировки, тъй като е ключов играч в схемата на треньора Алекси Желязков.

До края на седмицата Черноморец ще изиграе две контролни срещи. В сряда в Стара Загора е мачът с елитния Берое, а началният час на срещата е 18.30 часа. В събота в Сливен в същия час, отборът ще посрещне в контрола Спартак Пловдив.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |