В новините
 
18.07.2006 20:59   Новината е видяна 3371 пъти
Испанските медии: Куриоз -Майкъл Джексън в Несебър
Всички испански електронни издания съобщават днес, като куриозна новина поканата, отправена от град Несебър към американския поп-изпълнител Майкъл Джексън да се засели в българския черноморски курорт.
Изданията припомнят изразеното преди време желание на певеца да се пресели да живее в Европа, посочвайки поканата от страна на Несебър и заявеното “българската страна желание певеца да посети България, за да се влюби в нея и да остане” Преди дни Общинския съвет на Несебър изпрати поканата си към Майкъл Джексън да стане местен жител.Куриозната покана бе на председателя на Общински съвет Димитър Янков в отговор на официалните изявления наскоро от говорителката на поппевеца Реймон Бейн, която съобщи, че Майкъл Джексън възнамерява да се установи в Европа в най-близко бъдеще и си търси подходящо място за това. Димитър Янков уточни, че при проявен интерес от попзвездата, в местния парламент ще бъде обсъдена съответната форма, под която да бъде предоставен подходящ имот на Майкъл Джексън от общината като дарение. Общината има амбицията да изпрати подобни покани и към други световноизвестни попизпълнители и актьори. Според Янков така са постъпили много от известните курорти по света като Канарските острови, Испанската ривиера и Бахамите и предимно на това дължат сега своята популярност.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |