В новините
 
19.07.2006 12:22   Новината е видяна 3806 пъти
Предлагат Алея на славата в Несебър
“Приветствам всяка идея, която води до популяризация на Несебър, региона и страната ни по света.
България и регионът не се рекламират достатъчно, няма единна стратегия не само от страна на държавата, но и на туристическите общини”, заяви за Бургас инфо председателят на Асоциацията за насърчаване на чуждестранните инвестиции Чавдар Александров.
Това е една от основните цели на организацията, която той оглавява.
Александров посочи, че към популяризацията на региона трябва да се прилагат методите на реклама на частния сектор. “Всеки от нас всеки сезон го прави за фирмата, хотела, заведението си. Но не го прилагаме за дестинацията Несебър”,твърди Александров.
“Убеден съм, че трябва да има вид “шоу елемент”, както в случая с Майкъл Джексън, за да привлечем вниманието. Ако трябва например местните да дискутират кои други звезди да поканим в Несебър”, каза още несебърският бизнесмен.
Той обаче е на мнение, че Майкъл Джексън е добро, но крайно недостатъчно ПР събитие за привличането на потенциалния турист или инвеститор в региона.
На заседание на Асоциацията е обсъдена идеята да се направи предложение до кмета на общината и местния парламент за определянето на място в Слънчев бряг или Несебър за изграждане на Алея на славата, съобщи Чавдар Александров.
Предложението ще бъде входирано до местната власт и ще разчита на подкрепа за реализацията му.
“Аз и колегите ми сме убедени, че няма друго място в България, на което толкова да му приляга да има Алея на славата, освен столицата, разбира се. Всяка година Несебър се посещава от стотици както родни, така и чужди звезди, които някак си инкогнито минават през региона. Тяхното идване тук трябва да се използва и експлоатира по всякакъв възможен начин и да се продава. Именно това ни наведе на идеята за Алея на славата”, коментира Александров.
Според него това може да се осъществи лесно, с малка инвестиция, която през годините може да има изключително голяма възвръщаемост.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |