В новините
 
20.07.2006 10:07   Новината е видяна 3643 пъти
Двама в Нафтекс с леки контузии след учебна игра
Отборът на Нафтекс направи поредната учебна игра на стадиона в квартал Долно Езерово, съобщиха от пресцентъра на клуба. Старши треньорът Георги Василев определи двата състава, а треньори на тимовете бяха помощниците Благо Митрев и Миро Косев. Играта бе равностойна като и двата отбора пропуснаха доста голови положения, поради отличната игра на тримата вратари – Свилен Симеонов, Иван Чворович и Мартин Теменлиев.

Победното попадение падна в последната минута на двубоя, а негов автор стана Любо Генчев – син на национала Бончо Генчев. Преди срещата старши треньорът Георги Василев даде конкретни наставления на своите футболисти, като акцентира върху бързото придвижване по терена, скоростните пасове и нанасянето на неочаквани удари от различни позиции.

Неприятното е, че двама от титулярите в своите състави получиха контузии. Голмайсторът Иво Паргов обърна глезен в края на срещата и напусна контузен терена. Тази сутрин той направи ядрено - магнитен резонанс, който показа, че травмата в глезена не е сериозна и от следващата седмица той ще може да поднови тренировки. Паргов, обаче пропуска утрешната контрола с отбора на Странджа – Металург Средец. Разтежение в мача получи и Христо Спасов, който ще почива седмица, но и той ще замине с отбора на лагера във Велико Търново.

Във вчерашната двустранна игра първи минути с екипа на Нафтекс записа халфът Владимир Зафиров, който идва на проби от отбора на Конелиано. Той ще бъде изпробван и в утрешната контрола, преди да се вземе решение дали ще му бъде предложен договор. В отбора очакват още двама футболисти, които утре ще играят със зеления екип.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |