В новините
 
21.07.2006 09:30   Новината е видяна 3508 пъти
Нафтекс играе поредна контрола в Долно Езерово
Отборът на Нафтекс ще изиграе днес от 18 часа на стадиона в квартал Долно Езерово поредната си контролна среща, съобщиха от пресцентъра на клуба.
Обновеният отбор на Георги Василев ще излезе срещу новия член на Югоизточната В група Странджа Металург от град Средец. Треньор на отбора е Панайот Горов, който има над 100 мача с екипа на Нефтохимик.

В същото време нападателят Иво Паргов продължава терапията си в медицинския център на Нафтекс. Той сподели, че се чувства значително по-добре и още от понеделник ще се включи в тренировките на отбора на лагера във Велико Търново. Паргов обърна глезен в сряда по време на двустранната игра.

Днес следобед в отбора на Нафтекс се очаква да пристигнат двама нови футболисти на проби. Те ще играят в мача със Странджа Металург, в който ще вземе участие и Владимир Зафиров. Днешната проверка, ще бъде решаваща за младия футболист, идващ от Конелиано. След мача спортно-техническия щаб на отбора ще прецени дали на халфа ще бъде предложен договор. Също днес Георги Василев ще прецени кои от футболистите ще заминат за Велико Търново и кои ще отпаднат от сметките му за новия сезон, като те най-вероятно те ще подсилят третодивизионния Поморие.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |