В новините
 
25.07.2006 14:58   Новината е видяна 3311 пъти
Продават магазини в бургаския комплекс “Изгрев” чрез публичен конкурс
Общинската Агенция за приватизация в Бургас обяви публичен конкурс за продажба на общински имот- магазини / бивши гаражи/ в ж.к. “Изгрев” срещу бл. 71. Решението е обнародвано в последния брой на Държавен вестник.
Конкурсът ще се проведе при определена минимална конкурсна цена – 78 000 лева. Конкурсната документация на цена 200 лева може да се закупи в Агенцията на ул. “Конт Андрованти” 1 всеки работен ден от 9 до 17,00 часа. Физическите лица могат да я закупят лично или с нотариално заверено пълномощно. Юридическите лица представят удостоверение за актуално състояние и документ за самоличност, ако закупуват лично или с пълномощно, издадено от управителя (директора), което да е нотариално заверено, ако закупува чрез пълномощник.
Депозитът за участие в конкурса - 7800 лв., се внася по банков път до 15-ия ден включително от датата на обнародването на решението в “Държавен вестник” по IBAN сметка на Общинска агенция за приватизация – Бургас. Огледът на обектите се извършва с представител на агенцията през всички работни дни, предхождащи крайната дата за предаване на офертите, след представен платежен документ за закупена конкурсна документация. Участниците в конкурса изготвят оферти в съответствие с конкурсната документация, които се подават в общинската агенция. Забранява се извършването на разпоредителни сделки с имота, сключването на договори за придобиване на дялово участие, за наем, за съвместна дейност, за кредит, за обезпечаване на вземания, както и поемане на менителни задължения.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |