В новините
 
28.07.2006 10:10   Новината е видяна 4617 пъти
Безплатни чадъри на бургаския плаж
Концесионерът на Северния бургаски плаж – Ваклин Стойновски, монтира безплатни чадъри по пясъчната ивица. Това се случва за първи път в България, откакто черноморските ни плажове се дават за стопанисване на частни лица.
Една трета от чадърите на брега на Бургас вече са безплатни. Те са оцветени в жълто и на тях пише „безплатен”. С чадъри е покрит 60% от плажа, останалата плажна ивица е свободна. Там слънчеви лъчи могат да събират летовниците, които не желаят да ползват чадър или пък имат свой собствен.
„Желанието ми е всички почиващи да могат да посетят бургаския плаж и да се чувстват добре там, независимо от възможностите им”, коментира Ваклин Стойновски.
Компанията „Онтайм”, чийто собственик е Стойновски, е концесионер и на Централния плаж в Бургас. За съжаление там няма да има безплатни чадъри, заради проблемите, които срещат с незаконните постройки по пясъчната ивица. Освен това има и фирми, които са се самонастанили в съществуващи на плажа постройки, предназначени за съблекални и складове за спасителите.
По време на най-натоварения период по морето - от края на юли до края на август - спасителите на Централния и Северния плаж ще бъдат с удължено работно време. Летовниците ще бъдат наблюдавани до 19 часа.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |