В новините
 
03.08.2006 10:28   Новината е видяна 3604 пъти
Изграждат пътен мост в района на Тънково
Ремонтни дейности на километри пътна настилка, асфалтобетон и тротоари текат в община Несебър.
Въпреки изпълнената пролетна рехабилитационна програма, след проливните дъждове ремонтно –възстановителни дейности са наложителни в тилните селища.
Аварийните дейности се осъществяват паралелно със заложените в строителната програма за настоящата година по график, изработен от общинската администрация.

Към настоящия момент на три улици в село Тънково /ул.”Хаджийска”, ул.”Емона”, ул.”Михаил Дойчев”/ е извършена частична подмяна на ВиК, както и подмяна на асфалтови и тротоарни настилки.
В центъра на селището допълнително се полагат нови тротоари. Започнаха и строително-монтажните работи за изграждане на пътен мост в района на Тънково.
В момента се изливат основите и се изготвят проекти за довеждащи и отвеждащи пътни съоръжения.
Бъдещата пътна връзка ще пресича коритото на река Хаджийска. Новото съоръжение ще осигури транзитно преминаване на тежко-товарния поток от индустриалната част на Тънково към КК „Слънчев бряг” без да преминава по улиците на селото.
Чрез монтиране на мостовата конструкция и изграждането на обходен път ще се предотврати и системното разрушаване на пътната настилка в селището.

В източната част на Оризаре, ул. ”Вихрен”, се изгражда близо 400 м. отводнителна канализация, други 400 м. в Гюльовца.
Вече два дни гюльовският парк радва своите посетители и с парково осветление.
Завършен е основният ремонт на общински път Приселци – Раковсково, от отклонението на Дюлинския проход до разклона Приселци - Попович. Локалните ремонти в тази отсечка включиха почистване на банкети, направа на канавки и преасфалтиране.

Паралелно с ремонтните дейности по инфраструктурата, във селищата продължават довършителни дейности по реконструкциите на училища, кметства и обществени сгради.
До 15 септември във деветте учебни заведения и десетте детските градини на територията на община Несебър ще се приключи с подмяна на дограмата и инсталациите.
Цялостно изграждане на отоплителна инсталация предстои да се извърши в ОУ “Васил Левски” - село Тънково.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |