В новините
 
05.08.2006 09:32   Новината е видяна 3247 пъти
5 места за рискован секс
Рискованият секс е нещо, което е адски забавно, но в същото време трябва и да ви стиска, а не всеки е съгласен да се подаде на желанието дотолкова, че да се изложи на опасност.

Разбира се под "опасност" нямаме предвид да правите секс по средата на магистрала или на ръба на стръмна скала без предпазни мерки.
Става дума за онзи рискован секс, често на достъпни за всички места, нескрити от погледа на другите. Най-големият риск, който носите тогава е да ви видят, арестуват или уволнят. Това е нещо, като да се опитате да правите секс пред всички, но те да не ви видят.

Ако не сте пробвали досега, ето ви 5 страхотни места по съвет на Аskmеn.соm, като опитването на само 1-2 от тях ще ви донесат невероятно удовлетворение на фокусник, успял да заблуди публиката си с перфектно изигран трик. За предпочитане е да носите и удобни за целта дрехи – възможно по къса пола за нея и къси панталонки с цип за вас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |