В новините
 
05.08.2006 17:45   Новината е видяна 3230 пъти
Ще умре, няма да умре...
Откак кубинският президент, който е един от най-дълго управлявалите лидери в света, обяви, че предава властта на брат си заради заболяване, в интернет се появиха басове за съдбата на комунистическия диктатор, съобщи Ройтерс.
BetUS.com публикува въпроса си най-откровено, като даде шанс на обзалагащите се да изберат месеца или дори деня, в който Кастро ще умре.

„Не искаме да печелим от нечия смърт. Но Кастро, все пак, е уникален“, коментира Кристофър Бенет, директор на отдела за връзки с медиите в BetUS.com.

„Лично разсъждавах доста дали да го правим. Но смъртта му би имала огромен ефект върху икономиката, външната политика, търговията. Става дума за много повече от смъртта на някого“.


Друг сайт за залагания онлайн - BetCRIS.com, избра по-завоалиран начин и даде на залагащите шанса да познаят дали Кастро ще се появи пред обществеността на 13 август, когато трябва да навърши 80 години.

Попитан защо компанията му не е задала директно въпроса „ще живее или ще умре“, изпълнителният директор на BetCRIS.com Мики Ричардсън заяви: „Не бих искал да се забърквам дотам“.

Въпросът в сайта bodog.com пък е „Ще си върне ли властта комунистическият президент на Куба Фидел Кастро на 31 октомври 2006 година?“.

Здравето на Кастро е поредната необикновена тема за обзалагания в интернет.

Предишни подобни е имало за това дали Бритни Спиърс е бременна и дали ще бъде открито тялото на Джими Хофа, а също и колко ниско ще падне рейтингът на Джордж Буш.

Към момента BetUS.com има над 3000 обзалагания за здравето на Кастро, което превръща бъдещето на кубинския лидер в един от най-горещите въпроси.

Обзалагащите се там предполагат, че президентът ще почине през септември или октомври.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |