В новините
 
07.08.2006 21:03   Новината е видяна 3767 пъти
Бекъм застави жена си да напълнее
Дейвид Бекъм, футболистът–мокра мечта, на милиони жени по света има проблеми със своята собствена. Играчът на Реал Мадрид нае диетолог за жена си Виктория, тъй като много иска тя да напълнее.


Футболистът отчаяно иска да има още едно дете и то да е дъщеря, след като вече стана баща на трима сина. Преди известно време Бекъм заяви, че той и Виктория ще правят бебета, докато най-накрая не им се роди момиченце.

Според специалисти слабостта на прекалено кльощавата Виктория може да изиграе лоша роля върху менструацията и, както и върху това да може да забременее. Според докторите, организмът предпазва жената от бременност, когато е прекалено слаба и недостатъчно подходяща за износване на дете.

В момента Виктория е на специална въглехидратна диета, с която трябва да качи няколко килограма, преди да се подготви за следващата бременност.

Близък източник до звездната двойка коментира: „Виктория се бори постоянно да изглежда възможно по-слаба. В края на краищата тя се съгласи с Дейвид, тъй като и двамата много искат тя да забременее. Към трите момчета, които обичат изключително много те биха искали да прибавят и едно малко момиченце“.








Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |