В новините
 
08.08.2006 09:26   Новината е видяна 3649 пъти
Полицаи хванаха четирима крадци на автомобили
В района на “Лукойл – Нефтохим”, при специализирана полицейска операция на криминалисти от група “Противодействие на противозаконното отнемане и кражби на МПС” и група “Престъпления по пътищата” при ОДП – Бургас са задържани Б.В. (26) от Харманли и М.З. (32) от Несебър.
В момента на задържането те са а придвижвали на лек автомобил “Фолксваген Голф”, противозаконно отнет от гр. Несебър на 27.07.2006 г.
При проведените оперативно- издирвателни мероприятия е установено, че автомобилът е с чужди регистрационни табели, обявени за издирване от ОДП – Стара Загора.
При извършения оглед в колата за открити три метални заготовки (къртачи) за отключване и стартиране на автомобили.
Спрямо лицата е взета мярка за процесуална принуда – задържане за 72 часа. Работата по случая продължава.

На 13.06.2006г около 04.30 ч. в Бургас неизвестни лица извършили противозаконно отнемане на лек автомобил “Опел Кадет”, паркиран ул. “Св. Св. Кирил и Методий”.
На 22.06.2006г автомобилът е открит в района на село Баня , обл. Бургас. На 01.08.2006 г. от ул. Константин Фотинов” в Б8с неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил “ВАЗ 21011”, оранжев на цвят.
На 07.08.2006г автомобилът е намерен изоставен на неохраняем паркинг срещу хотел "Вела " в курортен комплекс “Слънчев бряг”. При проведените оперативно- издирвателни мероприятия като извършител на кражбите са заподозрени Н.Р. (21) от Бургас. И С.Д. (20) от Пловдив.
По случая е образувано досъдебно производство.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |