В новините
 
09.08.2006 08:00   Новината е видяна 4047 пъти
С DJ партита в Приморско и Бургас продължава Националната кампания за превенция на трафика на хора
Посланията на кампанията срещу трафика на хора, оргaнизирана от Кеър България, Агитпроп и All Channels Communication, достигнаха до над 1000 гости на дискотека „Луксор” в Приморско. Курортният град беше втората спирка в поредицата от DJ партита в Националната кампания за превенция на трафика на хора в България. Антитрафик клипове се прожектираха на фона на еротични танци и стриптийз – част от редовната програма на заведението. „Аудиторията на подобни заведения е особено податлива към трафик и именно затова избрахме да комуникираме посланията си по този нетрадиционен начин”, заявиха от Кеър България.

Сривът на елeктрическата мрежа на „Смокиня” не попречи на стотици младежи да се забавляват до края на третото антитрафик-парти на плажния бар в къмпинга. Организаторите разпространяваха информационни материали, докато на голям екран бяха прожектирани тематични клипове - част от визуалната изложба „Трафик на хора – девет авторски позиции”, представена в „Червената къща” в София в края на юни.

Следващото парти в рамките на кампанията се проведе на 8 август в бургаския клуб “Алиби” с New Wave Go Home Party на известния софийски DJ MO.

Междувременно информационни клипове за кампанията въртят ексклузивните медийни партньори на инициативата - музикална телевизия ММ и национална телевизия bTV, както и по FOX Life, GTV, TV „Веселина”, ББТ, Канал 3, телевизия „Здраве”.

Националната кампания за превенция трафика на хора, изпълнявана от КЕЪР България, е в рамките на проект “Превенция на трафика на хора чрез овластяване и повишаване на информираността”. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Община Виена, CARE Austria и SPÖ Frauen. Като част от международната хуманитарна организация, КЕЪР разглежда проблема с трафика на хора през призмата на човешките права.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |