В новините
 
09.08.2006 12:52   Новината е видяна 3443 пъти
Обсъждат структурните фондове в Бургас
Министерство на финансите ще проведе в Бургас, семинар на тема: „Структурните фондове – възможности и предизвикателства”. Форумът е част от кампанията на Министерството за създаване и развитие на национален капацитет за ефективното и ефикасно усвояване на средствата от структурните фондове на ЕС и запознаване с европейските стандарти и изисквания.
По време на семинара ще бъдат разяснени най-новите тенденции в европейската регионална политика и последните решения, свързани с усвояването на средствата от структурните фондове и Кохезионния фонд, както и новите изисквания на Европейската комисия относно политиката на сближаване и финансовата перспектива до 2013 г. Участниците ще се запознаят и с визията на Министерство на финансите, като Централно координиращо звено, Сертифициращ и Контролиращ орган, относно координацията и контрола по изразходването на средствата от ЕС. След всяка тематична част са предвидени и панели за дискусии.
На форума са поканени да присъстват представители на областни и общински администрации, социално-икономически партньори, неправителствени организации, както и представители на регионалните медии.
Форумът ще бъде открит от министъра на финансите Пламен Орешарски на 11 август 2006 г., петък, хотел „Аква”, гр. Бургас, зала „Амфибия”, от 10:00 ч.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |