В новините
 
15.08.2006 05:58   Новината е видяна 3325 пъти
На 71 години София Лорен оглави класация за естествена красота
71-годишната София Лорен е най-красивата личност в света, надарена с естествена хубост, показва онлайн проучване на BBC.

Именитата италианска актриса се пребори с конкуренцията на далеч по-млади от нея конкуренти, сред които блестяха имената на плейбоите Джордж Клуни и Джони Деп.

От женска страна пък Лорен се наложи над дами като Катрин-Зита Джоунс и Камерън Диаз. Абсолютно неочаквано е появата и на актьора и шоумен Джак Блек (Кинг Конг), който трудно може да бъде наречен красив, но за сметка на това е естествено чаровен.


Както неведнъж е споменавала тайната за красота на неувяхващата Лорен е :”живот, спагети и от време на време по една вана с най-чист зехтин”.

Специално заради нея архиепископът на Генуа, сериозен противник на клонирането, се бе пошегувал: “Църквата може да направи малко изключение само в случая на София Лорен”.


До ден-днешен Лорен е щастлива, че е отказала пластична операция на носа в началото на кариерата си, като именно тази особеност на лицето и е сред най-характерните й особености, направили я желана за поколения мъже.

Наскоро Лорен реши да позира гола за известния календар на Pirelli, който се разпространява в лимитирана серия от 400 броя.

Ето и целия топ 10 на най- “естествено” красивите

1.София Лорен

2.Джордж Клуни

3.Шарлот Чърч

4.Катрин-Зита Джоунс

5.Джони Деп

6.Кейт Уинслет

7.Гуинет Полтроу

8.Джак Блек

9.Камерън Диаз

10.Гейл Портър (британска телевизионна водеща)




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |