В новините
 
15.08.2006 08:46   Новината е видяна 3668 пъти
HVB Hebros Leasing откри нов офис в Бургас
Най-голямата лизингова компания в България HVB Hebros Leasing откри нов офис на дружеството в Бургас, съобщиха от компанията.

Новият офис е изграден във връзка с разширяването на бизнеса, заяви на откриването Александър Александров, координатор на Югоизточен регион на HVB Hebros Leasing.

Той допълни още, че бургаският регион е изключително динамичен, като нуждите на партньорите на лизинговата компания значително се увеличават и те имат остра нужда от рефиинансиране, за да развиват бизнеса си.

В новия лизингов офис чрез специализирани лизингови услуги в различните индустриални сфери HVB Hebros Leasing има готовността да отговори на твсяка една подобна нужда, заяви още Александров.

"Допълнително предимство за клиентите е, че направихме офиса в сградата на Хеброс Банк, така че нашите партньори едновременно ще могат да се възползват както от лизинга, така и от финансовите услуги на банката", допълни още координаторът за този регион.

Бургаският регион на дружеството управлява портфейл от над 10 млн. лева и има над 600 клиенти от 50 населени места.

Припомянме, че през изминалата седмица HVB Hebros Leasing откри и нов офис в Благоевград.

HVB Hebros Leasing е най-голямата лизингова група в страната с общ портфейл от около 260 млн. лева, 150 служители и над 7000 клиента.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |