В новините
 
17.08.2006 08:56   Новината е видяна 3148 пъти
Пласьори на наркотици заловиха полицаи при спецакции
В сряда, при проведена специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространението, около 13.00 ч. на ул."Демокрация" криминалисти от Пето РПУ са заловили Г.Р. на 29 години.
В момента на задържането, той е продавал наркотични вещества.
Купувачи са били Г.С. на 28 години и Г.Т. на 25 години.
При задържането, Г. Р. е изхвърлил 6 топчета с прахообразно вещество, обвити в полиетилен, чието съдържание при извършения полеви наркотест е реагирало на хероин.
Г.Р. е задържан за 24 часа .
Работата по документирането на престъпната му дейност продължава.

Ден по – рано, при проведена специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространението, около 11.00 ч. в Приморски парк криминалисти от Първо РПУ са заловили Ж.Р. на 29 години от Бургас в момент на разпространение на наркотични вещества. При задържането, Ж. Р. е изхвърлил 14 малки найлонови пакетчета със съдържание кафеникаво прахообразно вещество, за които полевия наркотест е отчел специфична за хероина реакция.
По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 август, при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространението, в квартира в избеното помещение на ул."Г.Кирков" криминалисти на Първо РПУ са задържали В.Г. на 22 години от Бургас и обитаващият квартирата И.В. на 20 години от Блаогоевград.
В момента на задържането лицата са дозирала и пакетирала наркотични вещества.
При извършеното претърсване и изземване на различни места в стаята се открити 58 найлонови и хартиени пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество, което след извършения полеви наркотест е реагирало на хероин, както и три пакета от хартия с правоъгълна форма и размери 7/3 см. /петици/ със съдържащо се в тях в насипно състояние около 15 г кафеникаво прахообразно вещество, което също е реагирало на хероин при полевия тест.
По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден, при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространението криминалисти от Пето РПУ са извършили претърсване в дома на И.В. на 24 години в кв. “Лазур”.
В жилището са намерени и иззети две хартиени пакетчета със светло кафяво вещество, което при извършения полеви наркотест е реагирало на хероин.
И.В. е задържан за 24 часа.
Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |