В новините
 
18.08.2006 08:24   Новината е видяна 3678 пъти
"Британия инвестмънтс" ще строи селище край Созопол
Регистрираното във Варна дружество "Британия инвестмънтс" ООД планира изграждането на ваканционно селище "Елизабет Корт" край Созопол. Комплексът ще бъде разположен върху 4 дка в местността "Буджака" на главния път от Созопол за къмпинг "Каваците. Проектът е дело на арх. Веселин Белинчев и Костадин Тосев - дизайнер визуализация от "Пирин дизайн" ЕООД в Благоевград.

Селището се състои от 15 двуетажни вилни къщи, разпределени в четири блока и разположени в полукръг около два басейна. До морския бряг има денивелация от около 20 метра и гледката е към созополския залив и плажа на къмпинг "Каваците".

Апартаментите в двуетажните вилни сгради са мезонетен тип. Впечатлява стилът на сградите в селището, които наподобяват старите созополски къщи. Партерът е облицован с каменни плочи, терасите - с дъски и табли по фасадите като старите български чардаци, покривите са с керемиди - имитация на старите едноулучни керемиди.

Двата басейна в центъра на селището са свързани с каскада, а в горния им край има открит бар тип "шатра".

Намеренията на инвеститорите са комплексът да се обслужва и управлява от нает персонал, който ще поддържа и зеленината, чистотата и охраната. Строителството на селището ще започне веднага след края на туристическия сезон и ще продължи до края на 2007 г. предвид наклона на терена и изграждането на подходяща инфраструктура. Апартаментите вече са продадени на британски клиенти на цена 1500 - 1600 евро/кв.м.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |