В новините
 
18.08.2006 13:39   Новината е видяна 3310 пъти
Храната в Бургас е вече с 10% по евтина, ако си я поръчаш през интернет
В града стартира сайт за онлайн поръчка от различни ресторанти, който освен пици и китайско, предлага и безплатна доставка на минерална вода в разфасовки от половин литър до 19-литрови бутилки. От декември миналата година сайтът Gladen.bg храни софиянци, варненци, пловдивчани, русенци, а от началото на седмицата вече и бургазлии. За по-малко от година съществуване сайтът вече е носител на първите награди от двата най-престижни конкурса в българия – БГ Сайт 2005 и Златен Чадър 2006 в категорията електронна търговия.

Проектът е много амбициозен, тъй като се опитва да помогне на посетителите си да се ориентират по-добре в собствените си нужди и предпочитания за храна чрез невероятно разнообразие от начини за поднасяне на тривиалната информация от менюто на един ресторант. Храната вече не е строен списък от тематично подредени гозби и напитки, вместо това на екрана се показва динамична колекция от предложения, които са подбрани според съвсем индивидуални критерии. Можеш с един клик да разгледаш всички салати и предястия, които съдържат риба и царевица, но нямат лук и са на цена между 2 и 5 лева. Ще видиш още дали и за колко време могат да стигнат до твоя адрес. Ще можеш да си запазиш няколко по-любими пици, за да ги намираш винаги с един клик, а историята на поръчките ти ще ти помогне да си припомниш какво си хапна миналия вторник вечер, когато имаше гости. Или в понеделник, когато ти се наложи да останеш до по-късно на работа.

Сайтът предлага и интересна информация на теми свързани с храненето, както и възможност посетителите да споделят мненията и впечатленията си на теми от птичия грип до конкретни случки с доставка на храна. Можеш да си оставиш мнението в текущата анкета и да разгледаш архива от минали въпроси с отговори.

На сайта непрекъснато се случва нещо ново, появява се ново заведение, нова услуга, или дори нов град. За да не изтървеш нещо важно можеш да правиш справка в новините на сайта. А ако искаш да участваш по-активно с интересни текстове, снимки или друга творческа изява, можеш да намериш мястото си в младия екип като следваш инструкциите в секцията „работи при нас”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |