В новините
 
21.08.2006 12:32   Новината е видяна 4496 пъти
„Пикадили” вече и в Бургас
На 23 август официално ще отвори врати първият супермаркет „Пикадили” в Бургас.

Той се намира в жк „Изгрев”, на мястото на бившата млекоцентрала в града, и в удобна близост до жителите на кварталите „Славейков” и „Зорница”.

Над 7 млн. лева е инвестицията на „Пикадили”, а сумата е осигурена от заем, отпуснат от Европейската банка за възстановяване и развитие.

Общата площ на обекта е 10 000 кв. м, от които супермаркетът заема 4 000 кв. м, чистата търговска площ е 2 400 кв. м, а в останалата част са разположени складове и сервизни помещения.
„Пикадили” предлага и паркинг на своите клиенти с над 100 паркоместа.

Официалното откриване на супермаркета ще бъде направено от Кмета на град Бургас – г-н Йоан Костадинов и ще се състои в 11:30 часа. Предварително, в 10:30 часа, от „Пикадили” организират брифинг и прес-обиколка за представители на бургаските медии. Клиентите на „Пикадили” и гостите на Бургас ще могат да се забавляват от 17 часа на паркинга пред супермаркета със специално създадена за откриването програма.
За доброто настроение на всички ще се погрижат водещите Рачков и Зуека и изпълнителите Румънеца и Енчев.

„Пикадили” ще предложи голям асортимент, който надхвърля 20 000 артикула, както и богат търговски микс от допълнителни услуги, които ще направят пазаруването на всички клиенти много по-ползотворно и удобно. В комплекса ще откриете кафе-бар „Гала кафе”, ресторант „Океан”, аптека, химическо чистене, ключарско ателие, офиси на „М-Тел”, 2Be и Global Net, Райфайзенбанк, TBI кредит, „Доверие”, Булстрад, фотостудио, оптика, щанд за цветя на „Бургасцвет”, приемна на в. Ало, Бургас! и представителство на агенция за недвижими имоти.

За първи път в Бургас „Пикадили” ще си партнира с веригата детски хипермаркети „Хиполенд”. Над 8 000 детски стоки ще се предлагат на площта на „Хиполенд”, която е специално отделена и оформена в „Пикадили”.

„Пикадили” е верига от супермаркети с десетгодишна традиция, предлагаща специфичен продукт, съобразен с изискванията на местния пазар. Те се отличават със специфична атмосфера, съчетаваща уют и европейско ниво на обслужване. Веригата разполага с шест супермаркета на територията на Варна, два в София и един в Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |