В новините
 
22.08.2006 15:37   Новината е видяна 3706 пъти
Започна подготовка за президентските избори в Несебър
Кметът на община Несебър Николай Трифонов събра днес в общинското кметство всички парламентарно представени политически партии и коалиции.
Срешата бе за определяне съставите и броя на членовете на Секционните избирателни комисии, относно предстоящите президентски избори.
На срещата присъстваха представители на 7-те парламентарно представени политически партии и коалиции на територията на несебърска община.
Георги Петрохански представлява “Коалиция за България”, Дилян Байчев бе упълномощен представител за НДСВ, за ДПС в консултациите участва Рамадан Джемел Мехмед зам.областният председател на ДПС, от ПП „Атака” присъства Стефанка Каприева, Георги Коняров - ОДС, за ДСБ - Димитър Велков, а за Коалиция БНС - Преслав Маринов.
От срещата стана ясно, че седалищата и броят на избирателните секции остава непроменен – 32, както и на отминалите парламентарни избори.
Уточнени бяха ръководствата и броя на членовете на секционните избирателни комисии, според квотния принцип на тяхното разпределение в парламента.
Непроменен остава и броят на членовете на СИК по отделните съставни селища. В четирите най-малки избирателни секции на територията на общината – с.Баня, към което влиза и Емона, с.Раковсково, с.Приселци и селата Паницово и Козница, комисиите ще бъдат в състав от пет човека, от които председател, зам.председател, секретар и двама членове.
Във всички останали избирателни секции комисиите ще се сформират от 7 души.
Консултациите ще продължат следващата седмица.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |