В новините
 
24.08.2006 14:07   Новината е видяна 4153 пъти
Созопол на норвежкия туристически пазар
Мащабна рекламна кампания ще представи Созопол на норвежкия туристически пазар. Тя се реализира от скандинавския туроператор “Лилепут Райзер”, в сътрудничество с Българското посолство в Осло и община Созопол с цел възстановяване на туристическата програма от Норвегия в морския курорт през следващото лято.
За да популяризират Созопол, на едноседмично посещение в града пристигнаха 12 топжурналисти от водещи ежедневници и списания в Норвегия. По време на визитата си те ще разгледат културно-историческите паметници в Созопол, ще направят и обиколка на по-интересните природни и археологически забележителности из региона. Натрупаните впечатления представителите на медиите ще отразят в норвежките вестници и списания.
Днес журналистите, придружавани от представител на Агенцията по туризъм, бяха приети от кмета Веска Караманова, която представи общината и възможностите за развитие на туризма. Гостите проявиха интерес към селския и екотуризъм, както и към политиката за опазване на околната среда в региона. В момента в Норвегия се подготвя каталог с фотоси от Созопол, който ще се разпространява в Скандинавия, стана ясно по време на срещата. Снимките са правени през месец май, когато града посети професионален фотограф от северната страна.
Дестинацията Созопол присъстваше на туристическия пазар в Норвегия в края на 80-те години. Завръщането на летовниците ще стане факт с възстановяването на чартърната програма към Созопол от догодина благодарение на туроператора “Лилипут Райзер”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |