В новините
 
28.08.2006 15:48   Новината е видяна 3604 пъти
Западни туристи събират доказателства за мръсотията в Слънчев бряг
Десетки чужди туристи са подали оплаквания към туроператорите, организирали тазгодишните им почивки в Слънчев бряг.
Най-недоволни са туристите, които отсядат в апартаменти на ваканционните селища в курорта.

Апартаментите в тях са предимно собственост на чужденци, които през по-голямата част от лятото ги дават под наем, чрез български посредник, информира Днес+.

Тази година оплакванията са предимно от ирландци, разказа подуправител на ваканционно селище в Слънчев бряг.

Туристи са недоволни от начина, по който камериерките почистват апартаментите им, от падналите мазилки, от липсата на кошчета за боклук в курорта.

В папките с оплакванията туристите са писали и за това, че не се обръща никакво внимание върху опазването на околната среда, че липсва добро осветление и няма отводнителни канали, което причини масово заблатяване на райони в курорта, наводнен от проливните дъждове преди месец.


Поляците, ирландците, холандците са предупредени още като тръгват към България да снимат с апарати всичко, което не им харесва, за да го използват като доказателство.

Шефове на чужди туристически агенции са пристигнали миналата седмица в Слънчев бряг с огромни папки с оплаквания и провеждат разговори с управители на няколко ваканционни селища в курорта.

Туроператорите нямат избор и ще трябва да платят обезщетения, тъй като ако исковете стигнат до съд, недоволните туристи със сигурност ще спечелят и ще удвоят сумата.

Едноседмична почивка на ирландско семейство с три деца у нас струва 3200 евро, в което се включва спането и самолетните билети.

При пристигането на чуждите туристи, агенциите организирали почивките им предупреждава в кои заведения е опасно да ходят.

Чужденците са наплашени и не посещават заведението, където беше убит Георги Илиев миналата година, както и района от плажа в близост до него.

На чуждите туристи им се казва, че по тези места ходят богати българи от престъпните групировки у нас.

Обясняват им още, че там могат да срещнат много красиви българки, които струват много скъпо и ако дръзнат да ги заговорят, може да си тръгнат с насинено око.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |