В новините
 
02.09.2004 06:46   Новината е видяна 8233 пъти
Националите се разбраха с БФС за премиите и бонусите при класиране за Мондиал 2006
София. Успешно са приключили преговорите между ръководството на БФС и футболистите от националния отбор относно премиите и бонусите, които възпитаниците на Христо Стоичков ще получат, ако успеят да се класират за Световното първенство в Германия през 2006 година. Това заяви пред радио “Гонг” вицепрезидентът на футболната ни централа Борислав Михайлов, който управлява БФС в отсъствието на Иван Славков.
Г-н Михайлов ще бъде водач на българската делегация за световната квалификация на “А” отбора ни срещу Исландия в Рейкявик от 19,00 часа наше време в събота и на европейската квалификация за младежи ден по-рано. Двата тима заминават за Исландия утре сутринта с чартър в 9,30 часа. Ден преди мача на мъжете ще има официална пресконференция със селекционера Христо Стоичков и част от играчите.
Очаква се двете срещи да се играят при температура на въздуха 12-13 градуса и постоянен дъжд. Домакините ще бъдат подкрепяни от не повече от 7000 зрители. Другите съперници на България в квалификациите за Мондиал 2006 са Швеция, Унгария, Хърватия и Малта.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |