В новините
 
31.08.2006 07:58   Новината е видяна 4088 пъти
Стрийтбол турнирът на Еврофутбол акостира в Бургас
Вторият кръг от националния три-на-три стрийтбол турнир за аматьори, организиран от Еврофутбол и БК Марица-Кършияка ще се състои в Бургас на 02.09.2006 г., в двора на Помощно училище "Отец Паисий". Всички, които са над 18 години и не са регистрирани като професионални състезатели могат да участват в надпреварата. Записването започва в 9.00 часа, а началото на турнира ще бъде дадено в 10.00 часа.

Според правилата, един отбор трябва да бъде съставен от по трима баскетболисти. Чрез жребий тимовете ще бъдат разпредели в групи, където ще се играе по системата всеки срещу всеки. Първите от отделните групи ще се състезават помежду си до определяне на челните три места.

Българският букмейкър Еврофутбол е приготвил много награди за всички призьори. Победителите от втория кръг на стрийтбол турнира ще получат шампионски пръстени по подобие на първия отбор в Националната баскетболна асоциация. Те ще заслужат купа и медали. Класиралите се на второ и трето място също ще могат да се похвалят със сребърни и бронзови отличия. Награди ще има и за най-добрите в конкурсите по забивки и стрелба от тройката, които ще се проведат преди полуфиналните сблъсъци.

Организаторите от Еврофутбол и БК Марица-Кършияка са се погрижили и за доброто настроение на публика и състезатели. Нашумелите изпълнители Спенс и Скил ще качат градуса на емоциите в центъра на Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |