В новините
 
03.09.2006 20:32   Новината е видяна 4006 пъти
Родители и ученици пазаруват за 15 септември в полза на своето училище
Българските родители и ученици могат да помогнат на своето училище, докато закупуват необходимите за новата учебна година пособия. Това е възможно благодарение на националната инициатива „Подкрепи своето училище”, която стартира Office 1 Superstore. Всеки може да се включи в нея, като е достатъчно при закупуване на ученически стоки и канцеларски материали от магазините на веригата да посочи училището, на което иска да помогне. Сумата, заплатена от него, се записва във виртуалната сметка на учебното заведение. В края на всяко календарно тримесечие училищата, които са натрупали актив от над 2000 лв. с ДДС, получават от Office 1 Superstore стоки и услуги на стойност 5% от събраната по сметката им сума.

„Подкрепи своето училище” дава лесна и удобна възможност на всеки българин да изрази личната си признателност и да помогне на своето училище. Хубавото е, че за целта не е необходимо хората да отделят допълнително време и финанси”, обясни Румен Бурназов, Директор „Верига магазини Office 1 Superstore”. „Кампанията цели не само да подпомогне материално училищата в страната, но и да насърчи традиционното уважение на българина към учебната институция, да сплоти учители, родители и ученици в подкрепа на тяхното училище.”, допълни той.

В началото на октомври Office 1 Superstore ще обяви класацията на училищата, които са получили най-сериозна подкрепа от хората в началото на новата учебна година. Първенецът ще получи освен своите 5% специален подарък от компанията.

Инициативата „Подкрепи своето училище” е част от цялостната политика на корпоративна и социална отговорност на Office 1 Superstore. Тя е целогодишна и ще продължи и след традиционната ученическа кампания през септември. В нея са включени всички български училища.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |