В новините
 
05.09.2006 11:56   Новината е видяна 4722 пъти
Международната регата “Съединение” започна в Царево
Царево е домакин на ІV Международна ветроходна регата “Съединение” – 2006, която се провежда в дните от 4 до 6 септември. Регатата е посветена на 93-годишнината от присъединяването на Община Царево към пределите на България и е под патронажа на кмета инж. Петко Арнаудов.
В състезанията ще се включат 42-ма ветроходци от Македония и България. Страната ни представят 7 отбора от градовете София, Варна, Бургас, Несебър и Царево.
Състезанията се провеждат в 2 класа – клас “Оптимист” и клас “Кадет” с участие на юноши младша и старша възраст. В клас “Оптимист” класирането е генерално.
Спечелилите първо, второ и трето място ще получат златни, сребърни и бронзови медали. Специалната награда е Купата на кмета, която се дава по преценка на организаторите.

Концертът в чест на регатата, който се състоя вчера на откритата сцена пред читалище “Г. Кондолов, привлече много граждани и гости на Царево. Официалното закриване на детската ветроходна регата е на 6 септември.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |