В новините
 
06.09.2006 09:25   Новината е видяна 5360 пъти
Графа със самостоятелен концерт на Аполония"06
Концертът на Графа “Най-щастливият човек” е сред събитията в програмата на тазгодишните Празници на изкуствата “Аполония 2006” в Созопол.

Шоуто е насрочено за 9 септември от 21 часа в “Амфитеатъра”. На него звездата ще представи част от песните от предстоящия си нов албум. В репертоара са включени и най-големите хитове на Графа, както и парчето, което вече втора седмица държи първото място в БГ Топ 100 – “Най-щастливият човек”.

Изпълнителят ще се появи на сцената в компанията на музикантите Георги Янев – китара, Милен Кукошаров – клавишни, Митко Семов – барабани и момчетата от вокалната формация 032. Специален гост на концерта ще бъде Мария Илиева. БНТ ще излъчи запис от концерта в навечерието на Нова година.

Непосредствено преди заминаването си за Созопол, Графа ще избере новия си сингъл. За да бъде селекцията безпристрастна, в ще участват и феновете на “краля на баладите” и БГ Радио. Седмият албум на Влади Ампов ще бъде готов през ноември, когато ще стартира неговото национално турне. То ще премине през 8 български града.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |