В новините
 
09.09.2006 19:02   Новината е видяна 3408 пъти
Стартира обучение за областните и общинските администрации за изборите
Във връзка с подготовката на предстоящите президентски избори, днес /08.09.2006 г./ в курортен комплекс "Слънчев бряг" Министерството на държавната администрация и административната реформа провежда обучение за служители от областните и общинските администрации.
По време на семинара експерти от дирекция "Регионална координация" в Министерството на държавната администрация и административната реформа и от Главна дирекция „ГРАО" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще представят измененията в законодателството и конкретните промени, засягащи работата на администрациите.
Ще бъдат обсъдени и въпроси, свързани с изпълнението на задачите по подготовката и произвеждането на изборите. За участие в срещите са поканени секретарите на общини, служители от ЕСГРАОН, главните секретари на областните администрации и ръководителите на техническите екипи, както и представители на Териториална дирекция „ГРАО" към МРРБ, на областните дирекции „Полиция" към МВР и на Регионалните инспекторати по образованието към МОН.
Форумът в Слънчев бряг е предназначен за администрациите от Югоизточния район за планиране. След Варна, за администрациите от Североизточен район за планиране и Стара Загора, за администрациите от Южен централен район за планиране, това е третият семинар от общо шест, които ще се проведат до 14 септември 2006 г. и за останалите администрации - Луковит, за общински и областни администрации от Северен централен район за планиране, Враца, за администрации от Северозападен район за планиране и София, за администрации от Югозападен район за планиране.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |