В новините
 
12.09.2006 07:31   Новината е видяна 2986 пъти
Трифонов свика кметовете на съставни селища
До 15 септември кметовете на съставни селища в община Несебър трябва да подадат информация в общинското кметство, относно подготовката и готовността за нормално провеждане на предстоящите президентски избори по населени места. Консултации с кметовете и кметските наместници за предприемане на необходимите действия бяха проведени днес на работна среща с Трифонов, секретаря на общината Миглена Щерионова и началника на отдел „ГРАО” Ирина Банова.
До 21 септември трябва да бъдат оповестени избирателните списъци по секции. Седмица по-рано кметовете ще получат списък за работа за актуализиране на избирателните списъци и избирателен списък за обявяване. От тях ще бъдат заличени три групи граждани – поставените под заприщение /по данни на общините и кметствата/; изтърпяващи наказание „лишаване от свобода”, за които не предстои освобождаване към изборната дата и лица, извън страната повече от два месеца от датата на изборите.
Всеки избирател има право да поиска поправка и актуализиране на грешки и пропуски, за което в тридневен срок трябва да се произнесе кметът на съответното селище. В тази връзка поне месец преди насрочената за избори дата – 22 октомври, да бъдат преустановени отпуските на кметовете в отделните кметства, поиска общинското ръководство.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |