В новините
 
12.09.2006 07:48   Новината е видяна 3962 пъти
Реконструират спортния комплекс в училище „Братя Миладинови”
Напълно възстановени баскетболни кошове и освежени гимнастически уреди ще зарадват учениците от училище „Братя Миладинови” в Бургас.

Придобивката стана възможна, след като собственикът на фирма „Онтайм” Ваклин Стойновски реши да финансира ремонта на морално остарелите съоръжения в района на спортния миникомплекс.

Всяко дете, което се занимава със спорт, за мен е спечелено в битката с пороците. Ето защо откликнах без никакво колебание на молбата на училищното ръководство за помощ.
Струва ми се, че всеки би трябвало да помага с каквото може на бургаските училища, а не вечно да разчитаме на общината, която и без това има да решава толкова други проблеми . – каза по този повод инвеститорът в бъдещия бургаски небостъргач.

Вече са поставени 6 нови баскетболни коша с мрежички, боядисани са и гимнастическите уреди.
Към инициативата на „Онтайм” се присъедини и фирма „Трейс”. Компанията, която подържа бургаските улици , асфалтира спортната площадка на баскетболните игрища и на футболното игрище.
Екипи на фирмата ще положат и нова маркировка на игралните полета под ръководството на известния в Бургас баскетболен съдия Веселин Караниколов.

Въпреки различните фирмени дейности двете компании постигнаха много добро партньорство и съвместно покриха разходите по асфалтирането на
площадката. Обикновено губим много време в тежки и изтощителни преговори за спонсорство, но с г-н Стойновски се разбрахме за минути. На него и на инж. Илиев можем само да благодарим от името на децата – каза директорът на училище “Бр. Миладинови” Бочко Бочев .

През тази седмица предстои тържественото откриване на обновения спортен миникомплекс.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |