В новините
 
12.09.2006 11:00   Новината е видяна 3442 пъти
В община Поморие няма подадени сигнали за корупция
До този момент няма нито един подаден сигнал за корупция, чрез открития телефон, който от днес е с нов номер 0596/2-21-58 - съобщи радио Милена.

Няма постъпили сигнали и на електронния адрес: projekts@pomorie.org, съобщиха от община Поморие. Сигнали се приемат и в кутия, поставена на входа на административната сграда на общината.

Във връзка с изпълнение на целите, заложени в стратегията за превенция и противодействие на корупцията, община Поморие предоставя възможност за подаване на сигнали за корупционни действия.



Целта е да се обединят усилията за гарантиране на прозрачност и публичност на административно-управленските процеси, утвърждаване на граждански констрол, обществена нетърпимост и на ценности като прозрачност и морал в обществените отношения.

На тел. 0596/2-21-58 от 09.00 до 17.00 ч. /всеки делничен ден/ подателят може да изложи проблема и да посочи координати за обратна връзка.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |