В новините
 
13.09.2006 08:27   Новината е видяна 3384 пъти
Обсъждат предприемачеството в Европа на международна конференция в Слънчев бряг
Международна конференция на тема Предприемачеството в обединена Европа – предизвикателства и възможности ще се проведе от 13 до 17 септември в Слънчев бряг.
Мисията на конференцията е да събере на едно място водещи европейски експерти в областта на предприемачеството, за да дискутират и споделят своя опит, резултати от изследвания и виждания по въпросите на конкурентоспособността и икономическото развитие в контекста на обединена Европа.
Целите на конференцията са да анализира как предприемачеството се влияе от разширяването на ЕС; да се дискутират възможностите за по-добра комуникация и взаимно разбиране между западноевропейските, централно- и източноевропейските предприемачи, изследователи и преподаватели: в търсене на синергични ефекти от по-доброто взаимодействие; да се очертаят насоките за развитие, чрез които европейското предприемачество би могло да подпомага реализацията на Лисабонската стратегия до 2010 година и на Европейската харта за малките предприятия; да се дискутират основни предприемачески проблематики от гледната точка на изследователи, преподаватели, консултанти, предприемачи и „полиси мейкърс”.
В конференцията ще участват изследователи, преподаватели, консултанти, предприемачи банкери, докторанти ,инвеститори, полиси мейкърс от няколко страни.
Основни организатори са Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (БАРМП, Институт за развитие на предприемачеството (ИРП)
към Университета за национално и световно стопанство (УНСС)
Председател на Организационния комитет е проф. Кирил Тодоров от Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството; Институт за развитие на предприемачеството.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |