В новините
 
14.09.2006 09:08   Новината е видяна 3619 пъти
Спецакции за тютюневи изделия без бандерол в региона
На 12 септемвдри служители от сектор «Икономическа полиция» към ОДП Бургас са провели специализирана полицейска операция за ограничаване на случаите за разпространение на тютюневи изделия без акцизен бандерол.

При извършена проверка на търговски обект – табло, разположено на територията на в.с. «Елените» и обслужвано от 33 годишния И.Ц. от Ловеч, са намерени и иззети около 80 стека вносни цигари и 60 пакета тютюн без акцизен бандерол.
По случая е образувано дознание.

Паралелно е извършена втора проверка на търговски обект – табло, разположено в района на х-л «Искър» в Слънчев бряг, обслужвано от 21 годишния С.М. от Пловдив.
Установено е, че на таблото са изложени само мостри от предлаганите вносни тютюневи изделия, като самите те са съхранявани в багажника на лек автомобил «Трабант», без регистрационни номера, паркиран в близост до базар «Искър». Багажникът на «Трабанта» е бил заключен с катинар.
При покана от страна на полицейски служители С.М. да отвори доброволно багажника на колата, същия е изхвърлил тайно ключа, оказал е съпротива, което е наложило използването на сила и белезници.
Ключът за катинара е открит при претърсване на района и в присъствието на дознател са намерени и иззети около 45 стека вносни цигари и 15 пакета тютюн, без акциден бандерол.
С.М. е задържан за едно денонощие в РПУ Несебър, като по случая е образувано дознание.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |