В новините
 
14.09.2006 13:31   Новината е видяна 4598 пъти
Училище “Васил Априлов” най- готино в Бургас сочи допитване
Училище “Васил Априлов” е най – готиното, щуро и обичано от учениците си училище в Бургас. Това показа своеобразно допитване на Радио ФМ+ Бургас сред учениците в черноморския град.
Ефирната промоция на Радио ФМ+ Бургас стартира в началото на месец август тази година. Всеки ден в ефира на любимата на бургазлии радиостанция, на честота 94,1 ФМ бургаските малчугани и по – големи ученици получаваха правото да се обаждат редакционния телефон в радиото 810 520 и в ефир да споделят, защо тяхното училище или клас са най – готините в града.
За по – малко от месец, рекордно много, над 50 деца от училище “Васил Априлов” се обадиха, за дасподелят, че то е №1 за тях и така класираха своето школо начело в ефирната промоция на Радио ФМ+ Бургас - “Отново на училище”.
Промоцията, екипът на любимото на бургазлии радио провежда за четвърта поредна година. За втори път първенци в своеобразната ученическа надпревара за най – готино, свежо, пъстро и щуро училище става ОУ”Васил Априлов”.
Утре, 15- ти септември още в ранни зори екипът на Радио ФМ+ Бургас ще влезе в ОУ”Васил Априлов”, за да зарадва най – малките му ученици, тези, които за първи път ще прекрачат училищния праг с много награди и подаръци. За първокласниците ще са пъстрите комплекти помагала и лакомства, осигурени от екипа на Радио ФМ+ Бургас и спонсори.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |